Juniortävlingar

Här hittar du information om tävlingar som arrangeras av klubben och även tävlingar och andra aktiviteter som arrangeras av SGDF. Se flikarna till höger.
Juniortävlingar på klubben finns för att på ett lättsamt och säkert sätt introducera golf som tävlingsidrott samt för att stimulera sociala kontakter mellan juniorerna. Vi rekommenderar starkt att spelaren kommer igång med tävlande, det är ett av de absolut bästa sätten att få nya golfkompisar och att utveckla sitt golfande!

Det finns tävlingar för alla kategorier av spelare, från rena nybörjare till elit och vi hjälper självklart juniorerna med att komma igång med tävlandet. Vi arrangerar också stora juniortävlingar på klubben på såväl riks- som internationell nivå. Senast sommaren 2018 stod klubben värd för Annika Invitational, en av Europas största elitjuniortävlingar som hostas av världens mest framgångsrika kvinnliga golfare genom tiderna, Annika Sörenstam.

Under rubriken Juniortävlingar på klubben till höger hittar du information om vilka juniortävlingar som spelas på klubben samt årets tävlingsschema. För dig som vill testa på tävlingar utanför klubben så har vi samlat nödvändig information på länken "Tävlingar Övrigt". Vi ordnar också klubbmatcher mellan Kungl Drottningholms GK och andra golfklubbar. Du hittar mer information om sådana klubbmatcher under rubriken till höger.
För mer information kring juniortävlingar på klubben, kontakta Annika Lundborg på info@kdrgk.se eller ring på 08-759 03 11.

Klubben tar tacksamt emot all form av sponsring, såväl priser till tävlingar som annan form av sponsring. Om du är intresserade av att sponsra vår juniorverksamhet, vänligen kontakta Stefan Andorff på stefan.andorff@kdrgk.se eller på telefon 08-759 00 88.