Söndagsladyn

Söndagsladyn 2019 spelas vid 13 tillfällen + avslutningstävlingen 6/10. Vi spelar i en klass.

Vinnare av Söndagsladyn är den spelare som har högst sammanlagda poäng från nio av fjorton deltävlingar. Vid samma poäng avgör lägst hcp (exakt hcp 6/10).

Ställning efter 13 deltävlingar - endast finalomgången den 6 oktober återstår!

 slomg132019xxjpg.png

Under säsongen så spelar vi en del söndagar med blocktider + möjlighet att spela på valfri starttid. Andra söndagar har vi bara valfri speltid med någon annan Söndagslady. När vi inte spelar på blocktid ska anmälan göras i en pärm i receptionen och starttid bokas själva. Det går bra att kontakta receptionen för hjälp att skriva in i pärmen, var dock uppmärksam på vilken spelform som spelas. Kravet är dock att spela med en annan Söndagslady och att startavgiften är betald innan tävling.

Anmälningsavgiften till Söndagsladyn är 200 kr som ska vara betald vid första tävlingstillfället. Startavgiften till varje deltävling är 60 kr.

Resultatet i varje deltävling genererar poäng. 15p för seger därefter 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 poäng. Samma resultat ger delad placering och poäng. Efter varje deltävling får vinnaren 50% av startavgiften som prIscheck. Om deltagarantalet är fler än 10 så delas vinsten upp till 1:an och 2:an (67% o 33%) Resterande tävlingsavgifter fördelas som presentkort till pristagarna i totala Söndagsladyn. Vinnare av Söndagsladyn är den spelare som har högst sammanlagda poäng från nio av fjorton deltävlingar. Vid samma poäng avgör lägst hcp (exakt hcp 6/10).

Under tre tillfällen är Söndagsladyn deltävling i andra damtävlingar, 36:an Eclectic, Kategori KM och Montgomery Cup. Vid dessa tillfällen är det ingen startavgift till Söndagsladyn och heller ingen prischeck. Då delas endast poäng ut i Söndagsladyn. Det är dubbla poäng på 36:an Eclectic och Kategori KM eftersom dessa tävlingar spelas över 36 hål. Resultatet räknas om till poängbogey. I Montgomery Cup är det placeringen i tävlingen som genererar poäng i Söndagsladyn. Det är inget krav att bilda par med en Söndagslady. Är det två söndagsladies som bildar par i Mongomery Cup och placerar sig i Söndagsladyn så får paret lika många poäng vardera.

Prisutdelning av den totala Söndagsladyn sker efter Söndagsladyns finaltävling 6 okt, första start ca kl. 10:00. På avslutningstävlingen utgår det 20p för seger, därefter 16, 14, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, poäng.

Söndagsladyn säsongsavgift
Pris: 200 kr

 

Medlemssidorna

Veckans väder

Facebook
×