Tävlingsprogram 2018

Ny tävling för 2018 - Damernas Match alla mot alla

Denna säsong startar vi en ny tävling Damernas Match alla mot alla - Spelperiod är från att banan öppnar till och med den 16 september.

Anmäl dig redan nu så att vi kan starta direkt när banan öppnar men du kan komma med när det passar dig under hela säsongen. Du anmäler dig i GIT och Anmälningsavgiften är 100 kr.

Spelschema med kontaktuppgifter hittar du i damernas omklädningsrum. Du tar själv kontakt med den spelare du vill möta. Ni kommer överens om speltid och om ni ska spela en match över 12 eller 18 hål.

Du får

2 poäng för vunnen match
1 poäng för delad match
0,5 poäng för förlorad match

Resultatet skrivs in i tabellen på anslagstavlan i damernas omklädningsrum.

Tävlingsledare för Damernas Match alla mot alla är Marie Westin, tel 070-558 66 24.

Tävlingar som ingår i Damernas Lottade TisdagsTävling - DLTT

DLTT Damernas Lottade TisdagsTävling som löper över hela säsongen. Anmälningsavgift 60 kr, går till prischeckar till vinnarna vid respektive DLTT. En klass.
Lady of Drottningholm Agnes Hellstenius vandringspris, en silverskål. Den dam som under säsongens DLTT fått sammanlagt högst poäng på 12 av 18 tävlingar blir årets Lady of Drottningholm. Detsamma gäller för kvällstävlingen. Idén är att stimulera till att spela bra och att delta många gånger under säsongen. En klass.
Lady of Putting Vid två DLTT tävlar vi om ett vandringspris, Glasbollen. Den dam som får lägst antal puttar blir Lady of Putting. Syftet är att uppmärksamma värdet av ett bra puttande. Två klasser, 18 hål och 12 hål.
Birdiepris Alla som gör birdie under våra DLTT får pris vid säsongavslutningen. För varje birdie sätts en fågel upp på birdietavlan i omklädningsrummet.
Lady of Birdie Ett ständigt vandrande pris, Birdien. Går till den dam som under säsongens DLTT registrerat flest birdies. En klass för dagtävlingen, en klass för kvällstävlingen.
Eaglepris  Alla som gör eagle under våra DLTT får pris vid säsongsavslutningen.