teesdagsklubbenlogga.jpg

Alla golfklubbar har en Herrdag varje vecka. På Drottningholm är det Tisdag som gäller.  Vi vill göra Herrdagen till veckans självklara mötesplats för klubbens Herrar H22+ !

1. Vi spelar 18 hål Slaggolf. Valfri Tee. Start kl 1300 - 1430 eller kl 1700-1715 (kan förlängas). Spel på tisdagar från 25.4 till 26.9 (Med reservation för ändring av dag eller tid). Startavgift 100: -

2. Varje tävling räknas i SäsongsTävlingen, där bästa fem ronder avgör vem som blir årets TeesdagsMästare. Startavgift 300: - för säsongen betalas längre ner på sidan.

3. Alla som spelat minst fem ronder bjuds på FinalMiddagen!

4. Den 26.9 spelar vi SäsongsFinalen med två extra stora Prisbord och FinalMiddag.

5. Gäster är välkomna att delta alla tisdagar (Pris, gäst till medlem).

Ta chansen att lära känna Dina klubbkamrater! Träffa spelare från andra klubbar! Spela TeesdagsKlubben och ha trevligt!

Välkommen!
KDrGK