Juniorernas Kick-off läger 8-9 april

Äntligen drar golfsäsongen igång och det här året skall vi göra till det roligaste året någonsin på klubben!
Vi kommer att dra igång våren med ett läger på klubben där vi träffas, trivs, tränar och tävlar som är klubbens ledord i allt vi gör!
Därför välkomnas alla juniorer med hcp 54 eller bättre till en kickoff-helg med träning och spel och roliga aktiviteter.
Vi ses på klubben lördagen den 8/4 och söndagen 9/4. Vi tränar och har aktiviteter mellan 13.00 -16.00. Vi kommer även att ha ett föräldramöte på söndagen den 9 april klockan 15.00. Här kommer ni att få information om träningar och tävlingar under året, och även få möjlighet att ställa frågor och komma med förslag o önskemål.
Nu hoppas jag att du som junior vill vara med och träffa nya kompisar och träna tillsammans med mig och få en grymt rolig start på golfåret 2017! Anmäl dig nedan nu. Sista anmälningsdatum 1 april. Avgift för helgen är 500 kr.

Vi ses den 8:e!
Fredrik Lundgren