Sommarläger 2017

Sommarläger (13-16 juni och/eller 19-22 juni 2017 Fullbokade)

Välkommen att vara med på vårt roliga och utvecklande sommarläger.

Vad kan vara bättre än att inleda sommarlovet med att träffa nya golfkompisar och träna, spela golf och samtidigt utvecklas till en bättre spelare.

Lägervecka 1 pågår mellan tisdag 13/6 och fredag 16/6 och lägervecka 2 mellan måndag 19/6 och torsdag 22/6.

Vi tränar mellan kl.09.00 - 15.00. Den 22/6 slutar lägret ca kl. 14.00 vilket gör att eventuella midsommarresor kan planeras! . Lägret kostar 2.200,- för juniorer som är medlemmar i klubben eller som är medlemmar på vår korthålsbana eller pitch & fun-medlemmar. Medlemskap på vår korthålsban kostar 650,-.

Vill man däremot ha ett medlemskap som även berättigar till greenfee-spel på andra banor så finns nu ett nytt medlemskap för juniorerna som heter Pitch & Fun-medlemskapet. Avgiften för detta är 995,-.

Juniorer som inte är medlemmar på klubben är också varmt välkomna att delta på lägret. Priset är då 2.700,-.
Lägret är öppet för juniorer i åldrarna 8-17 år. I priset ingår lunch, mellanmål och en keps + en himla massa golf så klart.
Vill man delta på båda veckorna får man en rabatt på 300,-.
Avgiften betalas i samband med anmälan.

Lägerdagarna startar med samling klockan 8.45, golf 9-15 och frivillig "barntillsyn"15-16.
Frukost finns att köpa från klockan 8.00. Då finns även ledare på plats.

Vi kommer att träna i olika grupper. De spelare som har utvecklats lite mer och är hcp-satta får en typ av träning. I den gruppen ligger fokus på spel på banan, spelstrategi, närspel och teknikträning. De spelare som är lite nyare golfare och ej nått offeciellt hcp tränar på att förbättra swingteknik och får öva olika närspelsslag för att utvecklas på bästa sätt. Denna grupp kommer att spela framför allt på korthålsbanan. För att delta på lägret krävs inte att du är medlem på KDrGK eller att du har några förkunskaper. Alla är lika välkomna!

Vi hälsar alla juniorer välkomna till ett roligt och utvecklande läger på klubben.

Fredrik Lundgren
Pro/Junioransvarig

Blder som tas på lägret kan komma att användas på vår hemsida och på Facebook/Instagram