Damernas Match alla mot alla

Säsongens tävlingsnyhet!

Denna säsong startar vi en ny tävling, Damernas Match alla mot alla. Spelperiod är från att banan öppnar till och med den 16 september.

Tävlingsledare är Marie Westin tfn. 070-558 66 24

Anmäl dig redan nu så vi kan starta direkt när banan öppnar. Du kan dock komma med när som det passar dig under hela säsongen.

Du anmäler dig med mailadress och telefonnummer i formuläret nedan. Anmälningsavgiften är 100 kr.

Deltagarlista med kontaktuppgifter skickas ut på mejl av kansliet till alla deltagare. Deltagarlista kommer också att finnas i damernas omklädningsrum. Du tar själv kontakt med den spelare du vill möta. Ni kommer överens om speltid och om ni ska spela en match över 12 eller 18 hål.

Man får
• 2 poäng för vunnen match
• 1 poäng för delad match
• 0.5 poäng för förlorad match

Resultatet skriver ni på matchtavlan i damernas omklädningsrum.

Match spelas med slope och spelarnas spelhandicap (SHCP) jämförs innan start. Den som har lägst SHCP (minst antal slag) får ge slag till sin motspelare. Den som har högst SHCP (flest slag) får slag av motspelaren.
Exempel: Anna har SHCP 37 och Bettan har SHCP 33. 37-33=4. Anna får 4 slag på hål med index 1, 2, 3, och 4 om de spelar 18 hål. Om de bestämt sig för att spela 12 håls match får Anna endast 3 slag eftersom index 4 är på hål nummer 18 på vår bana.

Pris till de som har samlat in flest poäng och till den som spelat flest matcher. Prisutdelning sker på damernas gemensamma säsongsavslutning, Ladies Grande Finale 23 september.

Damernas Match alla mot alla
Pris: 100 kr