Festmenyer 2017

Menyförslag till större sällskap.
Kombinera er egna trerättersmeny.

Förrätter:
Toast skagen med löjrom 155:-
Löjrom med tillbehör 195:-
Chèvre chaud med liten sallad 145:-
Halstrade pilgrimsmusslor med jordärtskockskräm, forellrom och brynt smör 189:-
Buffelmozzarella med vikentomater och balsamvinegrette 125:-

Varmrätter:
Halstrad torskrygg med rostad rotselleripurè och hasselnöttsvinegrette och sotad vårlök. Serveras med färskpotatis 295:-
Pocherad hälleflundra med smör, ägg och räkor. Serveras med färskpotatis 275:-
Majskycklingbröst med bacon, champinjoner och små lök i rödvinssås. Serveras med mandelpotatispurè 245:-
Helstekt biffrad med baconlindade haritcovert, semitorkade kvisttomater och rödvinssås. Serveras med potatisgratäng 265:-

Dessert:
Chokladmousse med rårörda hallon 65:-
Creme brulee 75:-
Vaniljpannacotta med bärkompott 55:-
Citrontartlette med vaniljglass och jordgubbar 95:-

 

Medlemssidorna

Veckans väder

Facebook
×