Nya krögare!

Vi är nu klara och väldigt glada att kunna presentera vårt nya krögarpar!

Mikael Nilsson och Katarina Sten.
Mikael har lång erfarenhet från restaurangbranschen och har jobbat med matlagning sedan 1985. Han lämnar nu sin tjänst som köksmästare på Stockholm Fisk för att ta sig an vår fina restaurang. Några av er kommer kanske att känna igen Mikael, han jobbade här tillsammans med Fredrik och Stefan som drev vår krog på 90-talet. Mikael har bland annat drivit Troxhammar golfkrog mellan åren 2001 till 2010. Mikael började sin karriär som kock på hotell Royal Viking på Vasagatan 1.
Katarina har också en gedigen erfarenhet från branschen och har jobbat som servis/hovmästare/bartender sedan 1987. Katarina lämnar nu sin tjänst på Melanders Fisk efter att hon har varit där en längre tid. Tidigare har hon bland annat jobbat på Restaurang Martini, Gondolen, Al Capricco och Ulla Winbladh. Under en tid jobbade hon även under Leif Mannerström på Park Aveny och Sjömagasinet.
Mikael och Katarina kommer erbjuda er medlemmar och alla våra gäster en härlig smakupplevelse av modern husmanskost, en underbar à la carte med inriktning på fisk och skaldjur och säsongens råvaror, samt även en lättare meny med enklare barmat.

Vi hälsar Katarina och Mikael varmt välkomna!