Vi söker personal till receptionen

Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt i receptionen, med traditionella receptionsuppgifter såsom bokningar och mottagande av gäster.
Vår reception ska kännetecknas av hög servicenivå och ett vänligt bemötande. Du måste därför ha lätt att kommunicera med alla typer av människor samt vara flexibel, initiativrik och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är även önskvärt att Du är en intresserad golfare.

Vi söker 2 personer för heltid varav en del av arbetstiden är under helger. Säsongen sträcker sig från första maj till sista september.

Skicka din ansökan till Kungl. Drottningholms Golfklubb, Lovö Kyrkallé 1, 178 93 Drottningholm eller via e-post till stefan.andorff@kdrgk.se