Canon Svenska AB

I över 70 år har vi levererat den senaste bildtekniken till våra kunder i hela världen. Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader, till exempel affärslösningar, konsumentprodukter, broadcast, medicinska system och industriprodukter.

En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Genom att välja våra produkter satsar företag och konsumenter på pålitlig, snygg och avancerad teknik

Idag har Canon mycket mer att erbjuda ditt företag än bara produkter av hög kvalitet. Vi kan hjälpa dig att förändra ditt arbetssätt för att effektivisera din verksamhet. Det spelar ingen roll hur stort ditt företag är eller vilka unika svårigheter du behöver lösa. Vi hjälper dig att effektivisera din dokument- och utskriftshantering.

Kyosei är vår företagsfilosofi och utgör kärnan i Canons varumärke, företag och sponsring. Kyosei är ett japanskt ord som betyder "leva och arbeta tillsammans för allas bästa" – en princip som ligger till grund för våra värderingar och ger form åt vårt moraliska ansvar att vara en god företagsmedborgare.

Magnus Molander
46(0)8 744 8514
magnus.molander@canon.se
www.canon.se
Telegrafgatan 4
169 88 SOLNA

Medlemssidorna

Veckans väder

Facebook
×