Medlemsträning 2017

Inspirations dagar med klubbens Pro Emil.

Efter förra årets succé då Emil genomförde ett antal träningsdagar för våra medlemmar forsätter vi i år med dessa uppskattade dagar. Syftet är att inspirera till att utveckla och förbättra våra medlemmar. Att vi dessutom gör det i grupp gör att du får chansen att träffa nya golfkompisar. I år har vi även lagt till ett helgläger där ni får chansen att träna intensivt med Emil helgen den 8-9/4. Mer info om våra träningskurser finner ni nedan. Välkommen att utvecklas och bli bättre tillsammans med oss!

Hälsningar Fredrik och Emil

Kickoff träningshelg med Emil

8/4 och 9/4 kl 9.00-12.00
För dig som vill komma igång och få en bra start på golfsäsongen 2017. Emil hjälper dig med att säkerställa att din teknik är på plats och att året inleds med att få ordning på ditt närspel. Under denna helg så tränar ni både på olika närspelsslag och att förbättra er swingteknik. En perfekt start på golfåret att ha en Pro som hjälper dig att komma igång på rätt sätt.

Kostnad 1300 SEK och Max 12 personer.

Tematräning 1 Chippning och puttning

23/4 Söndag kl 10.00-12.00
Emil går igenom byggstenarna och förutsättningarna för att utveckla och förbättra sin teknik i chippning och puttning. Du får dessutom med dig övningar som gör att du på ett bra sätt kan träna själv.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer.

Tematräning 2 Pitch och bunkerslag

7/5 Söndag 10.00-12.00
Emil går igenom byggstenarna och förutsättningarna för att behärska dom loftade klubborna bättre. Du får reda på dom tekniska detaljerna som måste vara på plats för att utveckla din pitchning och dina bunkerslag.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer

Tematräning 3 Svåra närspelsslag

14/5 Söndag 10.00-12.00
Emil hjälper dig att skapa förståelse för hur vi måste agera och vilka klubbor vi bör använda när vi ställs inför utmaningar i vårt närspel. I denna kurs så får du lära dig att slå lite svårare närspelsslag. Tex lobbslag.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer

Damträning/Tjejträning (Fullbokad)

I år är vi glada att presentera damträning i organiserad form. För dig som vill ha hjälp att utvecklas och tycker om att träna. Du kanske har haft svårt att delta i KDrGK´s dagverksamhet för att du har svårt att komma loss från arbete, barnaktiviteter och ditt upptagna schema har hindrat dig. Nu erbjuder vi träning för damer på onsdagar mellan 18.00-19.00 Vi riktar oss mot en åldersgrupp bland damerna som vi vill nå ut till. Maxåldern är därför 55 år för att vara med i denna träning. Vi kommer att träna både swingteknik men även utveckla oss själva i närspel och bli bättre på det.
Vi tränar på följande onsdagar.
26/4, 3/5, 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6.

Kostnad 1100 SEK och Max 12 personer
Maila info@kdrgk.se om du vill ställa dig som reserv

Medlemsträning för alla

I år kommer vi att ha träning löpande på en fast tid för dig som gillar att träna. På söndagar kl 10.00 -11.00 så kommer vi ha en träningsgrupp, där vi tränar tillsammans och träffar nya klubbkompisar. I den här gruppen är både killar och tjejer, herrar och damer välkommna. Ålder och spelstandard är oviktig, i denna träningsgrupp är alla välkommna. Vi kommer att träna både swingteknik men även utveckla oss själva i närspel och bli bättre på det.
Vi tränar på följande söndagar.
30/4, 7/5, 14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6.

Kostnad 1100 SEK och Max 12 personer