Information 2017

Varmt välkommen!

Här på Kungl. Drottningholms Golfklubb finns en klassisk välfylld shop! Shopen är  full sorterad med varor av högsta kvalitet. Med märken som exempelvis GANT, Tommy Hillfiger, Oscar Jacobson, Puma, Cobra, Titleist m.m.

Vi hjälper dig självklart att välja rätt utrustning!

Vid klubbköp ser vi till att utrustningen är anpassad för dig och ditt spel, detta ingår självklart vid ett klubbköp hos oss.
Ring och boka tid i shopen så hjälper vi till med professionell utprovning av din utrustning.

Vi håller alltid samma eller lägre priser än de stora aktörerna på marknaden!

Kom in och hälsa på, vi delar gärna med av oss av vår erfarenhet.

Varje vår arrangerar vi Golfskola i utlandet. Vill du följa med kontaktar du oss direkt i shopen. Vill du resa annan tid på året kan vi varmt rekommendera  Birdie golftours, för resmål se www.birdie.se eller ring Birdie direkt 08- 505 359 50 och se aktuella resor!

Är ni intresserade av att ta golflektion? Gå då in under fliken privatlektioner för att se utbud och priser.