Medlemsträning 2018

Inspirationsdagar med klubbens Pro Emil.

Efter förra årets succé då Emil genomförde ett antal träningsdagar för våra medlemmar forsätter vi i år med dessa uppskattade dagar. Syftet är att inspirera till att utveckla och förbättra våra medlemmar. Att vi dessutom gör det i grupp gör att du får chansen att träffa nya golfkompisar. I år har vi även lagt till ett helgläger där ni får chansen att träna intensivt med Emil helgen den 21/4 -22/4. Mer info om våra träningskurser finner ni nedan. Välkommen att utvecklas och bli bättre tillsammans med oss!

Hälsningar Fredrik och Emil

Kickoff träningshelg med Emil

21/4 och 22/4 kl 9.00-12.00
För dig som vill komma igång och få en bra start på golfsäsongen 2017. Emil hjälper dig med att säkerställa att din teknik är på plats och att året inleds med att få ordning på ditt närspel. Under denna helg så tränar ni både på olika närspelsslag och att förbättra er swingteknik. En perfekt start på golfåret att ha en Pro som hjälper dig att komma igång på rätt sätt.

Kostnad 1300 SEK och Max 12 personer.
Anmälan görs längst ner på sidan

Tematräning 1 Chippning och puttning (Fullbokad)

6/5 Söndag kl 11.00-13.00
Emil går igenom byggstenarna och förutsättningarna för att utveckla och förbättra sin teknik i chippning och puttning. Du får dessutom med dig övningar som gör att du på ett bra sätt kan träna själv.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer.

Tematräning 2 Svåra närspel

20/5 Söndag 11.00-13.00
Emil hjälper dig att skapa förståelse för hur vi måste agera och vilka klubbor vi bör använda när vi ställs inför utmaningar i vårt närspel. I denna kurs så får du lära dig att slå lite svårare närspelsslag. Tex lobbslag.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer

Damträning/Tjejträning (Fullbokad)

För dig som vill ha hjälp att utvecklas och tycker om att träna. Du kanske har haft svårt att delta i KDrGK´s dagverksamhet för att du har svårt att komma loss från arbete, barnaktiviteter och ditt upptagna schema har hindrat dig. Nu erbjuder vi träning för damer på onsdagar mellan 18.00-19.00 Vi riktar oss mot en åldersgrupp bland damerna som vi vill nå ut till. Maxåldern är därför 55 år för att vara med i denna träning. Vi kommer att träna både swingteknik men även utveckla oss själva i närspel och bli bättre på det.
Vi tränar på följande onsdagar på våren.
2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5 och 13/6

Kostnad 1000 SEK och Max 14 personer