Medlemsträning 2019

INSPIRATIONSDAGAR OCH TRÄNINGSDAGAR MED KLUBBENS PROS

Efter förra årets succé då vi genomförde ett antal träningsdagar för våra medlemmar forsätter vi i år med dessa uppskattade dagar. Syftet är att inspirera till att utveckla och förbättra ert golfspel. Att vi dessutom gör det i grupp gör att du får chansen att träffa nya golfkompisar.
Mer info om våra träningskurser finner du nedan.
Välkommen att utvecklas och bli bättre tillsammans med oss!

Hälsningar Fredrik och Axel

Kickoff träningshelg på KDrGK

13/4 och 14/4 kl 9.00-12.00 seniorer
För dig som vill komma igång och få en bra start på golfsäsongen 2019 Axel hjälper dig med att säkerställa att din teknik är på plats och att året inleds med att få ordning på ditt närspel. Under denna helg så tränar ni både på olika närspelsslag och att förbättra er swingteknik. En perfekt start på golfåret att ha en Pro som hjälper dig att komma igång på rätt sätt.

Kostnad 1300 SEK och Max 12 personer.
Du anmäler dig genom att maila till fredrik@kdrgk.se och uppge vilken aktivitet du vill anmäla dig till. När kursavgiften är betalad till Torflajt HB bankgiro 5248-7154 så är din plats bokad.

13/4 och 14/4 kl 13.00-16.00 juniorer
Alla juniorer med hcp 54 eller bättre som är med i vår träningsverksamhet välkomnas till en kickoff-helg med träning och roliga aktiviteter.
Vi ses på klubben lördagen den 13/4 och söndagen 14/4. Vi tränar och har aktiviteter mellan 13.00 -16.00.
Nu hoppas jag att du som junior vill vara med och träffa nya och gamla kompisar och träna tillsammans med oss och få en grymt rolig start på golfåret 2019! Anmäl dig nedan nu. Sista anmälningsdatum 5 april. Helgen är kostnadsfri.
Till anmälan>>

Temadag 1 Chippning och puttning.
19/4 Långfredagen kl 10.00-12.00 är det puttning och chippning
Axel går igenom byggstenarna och förutsättningarna för att utveckla och förbättra sin teknik i chippning och puttning. Du får dessutom med dig övningar som gör att du på ett bra sätt kan träna själv.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer.

Temadag 2 Svåra närspelsslag
28/4 Söndag 10.00-12.00.
Axel hjälper dig att skapa förståelse för hur vi måste agera och vilka klubbor vi bör använda när vi ställs inför utmaningar i vårt närspel. I denna kurs så får du lära dig att slå lite svårare närspelsslag. Tex lobbslag.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer

Temadag 3 Pitch och bunkerslag
1/5 Onsdag 10.00-12.00 är det pitch och bunkerslag.
Axel går igenom byggstenarna och förutsättningarna för att behärska dom loftade klubborna bättre. Du får reda på dom tekniska detaljerna som måste vara på plats för att utveckla din pitchning och dina bunkerslag.

Kostnad 600 SEK och Max 12 personer

Temadag 4 Bunker och lobbslag träning Advanced
4/5 Lördag 10.00-12.00
I den här kursen går Axel i genom bunkertekniken på djupet och ni tränar på er bunkerteknik för att komma in i bollen på bästa tänkbara sätt. Att öka förståelsen för hur klubbans sk bounce (sula) och hur swingplanet in i bollträffen ska vara förtydligas. Vi kommer även träna lobbslag och höga pitchar. En kurs vi rekommenderar för våra medlemmar. Ni kommer garanterat att utveckla erat bunkerspel och lära er ett nytt lobbslag som ni har användning av på banan.

Kostnad 1000 SEK och Max 6 personer.

Damträning/Tjejträning
I år är vi glada att presentera damträning i organiserad form. För dig som vill ha hjälp att utvecklas och tycker om att träna. Du kanske har haft svårt att delta i Kdrgks dagverksamhet för att du har svårt att komma loss från arbete, barnaktiviteter och ditt upptagna schema har hindrat dig. Nu erbjuder vi träning för damer på onsdagar mellan 18.00-19.00 Vi riktar oss mot en åldersgrupp bland damerna som vi vill nå ut till. Maxåldern är därför 55 år för att vara med i denna träning. Vi kommer att träna både swingteknik men även utveckla oss själva i närspel och bli bättre på det.
Vi tränar på följande onsdagar på våren.

Vår terminens datum 8/5 15/5 22/5 29/5 5/6 12/6

Höst terminens datum 21/8 28/8 4/9 11/9 18/9 25/9

Kostnad 1000 SEK per termin och Max 14 personer
Du anmäler dig genom att maila till fredrik@kdrgk.se och uppge vilken aktivitet du vill anmäla dig till. När kursavgiften är betalad till Torflajt HB bankgiro5248-7154 så är din plats bokad.