Privatlektioner

Denna verksamhet har sitt centrum i vår golfstudio på rangen. Här kan du som elev få hjälp med din sving i ett avancerat data- och videoanalysprogram som på ett tydligt och mycket pedagogiskt sätt visar hur du enklast tränar för att utveckla ditt spel. Vill du så laddas ett axplock av lektionen ner på en cd som du tar med dig hem, eller så mailas lektionsbilder och träningsråden till dig.

Vi ger även spellektioner, där vi spelar 9 hål med eleven och tittar på vilka moment som kan utvecklas i spelet. Eleven filmas för att bli medveten om hur "spelsvingen" ser ut. Spellektionen avslutas med en genomgång av hur träningen bör ske för att nå de resultat man önskar sig.

Du kan även få hjälp med att anpassa din utrustning till ditt spel. Vi hjälper dig att få rätt skaft, lie och loft så att detta matchar din sving och klubbhastighet. Oavsett var du skaffar din utrustning behöver du få information om vad som passar ditt spel bäst!

Pris: 25 min 450:- 50 min 800:- />Grupplektion 1 timme 1600:-
Bollar ingår alltid i lektoner på Kungl Drottningholms GK
Spellektion ca 2,5h kostar 1600:-

Bokning sker på tel 08-759 03 14
Bokning vintertid: Fredrik 0707-571774.
Priser vintertid. 25min 350:-. 50min 600:-. Kostnad för matta tillkommer i golfhallarna!

Välkomna!

fredrik(1)(1).jpgFredrik Lundgren

Fredrik Lundgren är 50 år. Fredrik har varit instruktör på Sollentuna 1998. Han har under många år spelat på de olika tourerna och började 1989 att spela SGT d.v.s Svenska Golftouren. Han har också spelat Challengetouren med en 2:a plats som bäst. Fredrik var med i golflandslaget 1985-88 och hann med att vinna lag-EM för juniorer 1988. 1994 blev han 3:a i match-SM. Han har gått SGFs utbildning GTU/TP samt HTU(högre tränarutbildningen)

Vi har erfarenhet av att träna olika typer av golfare, allt ifrån nybörjare till USA- och Europatourspelare. Utmaningen ligger i att hjälpa varje spelare att utvecklas oavsett ambitionsnivå. All utbildning sker i vår Akademi på Kungl. Drottningholms Golfklubb.

Hälsar

Fredrik