Introduktionskort

introduktionskort1(1).jpg

Juniorer med spelkort utfärdat av SGF och SGDF är varmt välkomna att komma och spela.
Föranmälan av innehav skall ske vid bokningstillfället  via telefon eller via mail till info@kdrgk.se.

Spelare som innehar placering 1-35 på SGF Golf Ranking är också varmt välkomna att spela.
Föranmälan av innehav skall ske vid bokningstillfället via telefon eller via mail till info@kdrgk.se.

Vi tar inte emot introduktionskort
utställda av Svenska Golfförbundet och Stockholms Golfdistrikt eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA), Nordisk Golf Union, NGU, spelare med ET-kategori samt svenska PGA-medlemmar med kategorierna Honorary Chairman/Member, Tournament Player, Senior Member och Club Professional.

Vi frågor kontakta Klubbdirektör Stefan Andorff, tel: 08-759 00 88 alt stefan.andorff@kdrgk.se

Kategori som innehar
 hedersutmärkelser Guldklubban, Guldmärket, Silvermärket och Elitmärke är välkomna och skall innan spel skicka mailförfrågan för godkännande till info@kdrgk.se.

- Föranmälan ska ske enligt ovan
- Introduktionskort/medlemskort ska uppvisas tillsammans med legitimation
- Introduktionskorten kan ej användas i samband med deltagande i tävling
- Introduktionskorten gäller inte i samband med företagsgolf