Matchtävlingar 2017

Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Matchpokalen (singel) och Torvesundsbägaren (mixed foursome)!
Matchpokalen och Torvesundsbägaren spelas som matchspel över hela säsongen.
Matchpokalen, är en singeltävling för herrar och damer, även juniorer med hcp 36 eller bättre . Man spelar 18 hål. Tävlingen spelas från valfri tee. Max antal startande är 100 st. Tävlingsavgiften är 100kr/deltagare. Man bestämmer själv tillsammans med sin motståndare när man vill spela sin match. Båda spelarna är ansvariga för att kontakt tas i god tid. Om match ej spelats inom utsatt tid lottar tävlingskommittén en segrare.

Torvesundsbägaren, är en mixed partävling för alla med hcp 36 eller bättre . Spelformen är foursome. Man spelar 18 hål. Tävlingen spelas från valfri tee. Max antal startande är 100 st. Tävlingsavgiften är 100kr/deltagare. Man bestämmer själv tillsammans med sin motståndare när man vill spela sin match. Båda spelarna är ansvariga för att kontakt tas i god tid. Om match ej spelats inom utsatt tid lottar tävlingskommittén en segrare.

Matchstegen anslås i receptionen.

Anmälan på golf.se innan den 31 maj