Annika Invitational Europe 18-21 juni

annikafoundation.jpg

ANNIKA Invitational Europe, en golftävling för elitjuniorflickor grundad av Annika Sörenstam, spelades för första gången i Sverige sensommaren 2012. Svenskfödda, Linnea Ström tog hem segern i den allra första ANNIKA Invitational Europe Championship trophy.
Eventet roterar mellan Sveriges topklubbar och står årligen värd för 78 av Europas bästa flickgolfare.

"Att expandera vår ANNIKA Invitational tävling till Europa har varit en av mina drömmar" säger Annika. "Jag vill fortsätta att inspirera unga flickor att fokusera på sin golf och vara aktiva och samtidigt lära dem om livet i stort. Att ta med denna tävling till mitt hemland, Sverige, var ett givet val."

Här kan du läsa mer om Annika Foundation

Vi är väldigt glada och stolta att få vara värd för Annika Invitational Europe i sommar.

Vår förhoppning är att så många som möjligt med oss vill göra detta till ett oförglömligt minne för flickorna och deras familjer som kommer hit och tävlar och gästar oss. Du får även möjlighet att se golf i toppklass.

Vi kommer att behöva hjälp med stort och smått from lördagen den 16 juni tom torsdagen den 21 juni (ev även några chaufförer på förmiddagen på midsommarafton den 22 juni). Varje arbetspass kommer att vara ca 2-3 timmar långt. Alla funktionärer får varsin piké och en jacka från Cutter & Buck + en keps från A head.

Detta vill du inte missa!