Pitch & Fun-juniormedlemskap

Juniormedlemskap för dig som är mellan 0-21 år

För knattar och juniorer som vill börja spela golf erbjuder vi, i avvaktan på ett fullvärdigt medlemskap, Pitch & Fun-medlemskap.
Det är en ny typ av medlemskap anpassat för såväl de juniorer som vill börja spela, som för de som har tagit grönt kort och som är i början av sitt golfspelande.

Genom Pitch & Fun-medlemskapet får junioren fri tillgång till vår korthålsbana, där det finns bra möjligheter att träna upp känslan för spelet, träna det så viktiga närspelet och ha golfkul med kompisarna. Genom att aktivt spela på korthålsbanan blir junioren mer förberedd för det långa spelet, och steget ut på stora banan blir därigenom mindre.

Som Pitch & Fun-medlem får junioren också ett så kallat golf-id som är förutsättningen för att kunna spela på greenfee på olika golfbanor. Genom Pitch & Fun-medlemskapet få du fri tillgång till vår korthålsbana, spela mot reducerad greenfee på stora banan.

Avgiften för detta medlemskap är 1095 kr per år. Flertalet av våra Pitch & Fun-medlemmar deltar också i Knatte- eller Juniorträningen, men det går självklart bra att vara Pitch & Fun-medlem utan att delta i juniorträningen. . Träningskostnad för 2023 är 2800 kr. Anmäl till träning maila till axel@kdrgk.se (Namn, personnummer, adress, mobilnummer samt epost).

Det går självklart bra att vara Pitch & Fun-medlem utan att delta i juniorträningen.
För att kunna bli fullvärdig medlem måste man även stå i vår kö för medlemskap.

Registrera medlemskap här>>