Sommarläger 2023

Välkommen att vara med på våra roliga och utvecklande sommarläger!

Vad kan vara bättre än att inleda sommarlovet med att träffa nya golfkompisar och träna, spela golf och samtidigt utvecklas till en bättre spelare.

Lägervecka 1 pågår mellan tisdag 13/6 och fredag 16/6 och lägervecka 2 mellan måndag 19/6 och torsdag 22/6.

Vi tränar mellan kl.09.00 – 15.00.
Lägret kostar 2.200,- för juniorer som är medlemmar i klubben eller som är medlemmar på vår korthålsbana eller pitch & fun-medlemmar. Medlemskap på vår korthålsbana kostar 650,-.

Vill man däremot ha ett medlemskap som även berättigar till greenfee-spel på andra banor så finns ett juniormedlemskap som heter Pitch & Fun-medlemskapet. Avgiften för detta är 1095,-.

Juniorer som inte är medlemmar på klubben är också varmt välkomna att delta på lägret. Priset är då 2.700,-.
Lägret är öppet för juniorer i åldrarna 8-17 år. I priset ingår lunch, mellanmål och en keps + en himla massa golf så klart.
Vill man delta på båda veckorna får man en rabatt på 300,-.
Avgiften betalas i samband med anmälan.

Lägerdagarna startar med samling klockan 8.45, golf 9-15 och frivillig ”barntillsyn” 15-16.
Frukost finns att köpa från klockan 8.00. Då finns även ledare på plats.

Vi kommer att träna i olika grupper. De spelare som har utvecklats lite mer och är hcp-satta får en typ av träning. I den gruppen ligger fokus på spel på banan, spelstrategi, närspel och teknikträning. De spelare som är lite nyare golfare och ej nått officiellt hcp tränar på att förbättra swingteknik och får öva olika närspelsslag för att utvecklas på bästa sätt. Denna grupp kommer att spela framför allt på korthålsbanan. För att delta på lägret krävs inte att du är medlem på KDrGK eller att du har några förkunskaper. Alla är lika välkomna!

Vi hälsar alla juniorer välkomna till ett roligt och utvecklande läger på klubben.

OBS! Vid anmälan godkänner du som förälder att bilder som tas under lägerveckan kan komma att användas på vår hemsida och på Facebook/Instagram/TikTok.

Anmäl dig här till lägervecka 1>>

Anmäl dig här till lägervecka 2>>