Tjejgrupp 2022

En träningsgrupp för klubbens tjejjuniorer som tagit grönt kort.
Golfsäsongen känns avlägsen men vi drar igång ändå! Vi kommer att börja med inomhusträning i Komethallen i Veddesta på torsdagar med start den 13 januari 2022. Tjejgruppen tränar kl 19.00 - 20.00.

Därefter kör vi på varje torsdag med undantag för sportlovet, fram till den 31 mars.

Vårträningen börjar på golfklubben i april på onsdagar kl 17.00 - 18.00.  Vill man komplettera med en träning till i veckan så går det bra att träna antingen måndagar, tisdagar eller torsdagar i någon av de andra grupperna.

Höstträningen på klubben tar fart igen i augusti. Samma grupper och tider som på våren. Vi kör på fram till och med den 28 september. Utomhussäsongen avslutas sedan med en uppskattad tradition, nämligen MÖRKERGOLFEN den 31 september.

Men vi lägger inte klubborna på hyllan än utan alla är välkomna tillbaka till Komethallen och inomhusträningen som tar vid på torsdagarna i november. Årets sista träning blir den 15 december!