Damer

Tävlingsprogrammet för 2022 hittar du under Tävlingsprogram 2022 i menyn till höger!
Du kan också läsa om de olika tävlingarna som spelas under säsongen.

Lite nyheter 2022:
Välj din spelform. Du bestämmer ditt eget upplägg på tisdagarna. Spela 9 eller 18 hål, tävla eller inte tävla - det är upp till dig. Välj när du anmäler dig på golf.se.

Spelvärdinna varje tisdag. Varje tisdag finns en spelvärdinna på plats, med särskild uppgift att söka upp och ta hand om dig som kanske fortfarande känner dig lite 'ny' i klubben - och förstås hjälpa alla dagens spelare när behov uppstår.

Anmälningsavgiften för tävlande är 75 kronor varje tisdag (50 för den som spelar 9 hål). Du som spelar utom tävling betalar ingen avgift. Anmälningsavgift Söndagsladyn 80 kronor.

Återkommande information. Nytt är också att vi i god tid kommer att skicka ut och anslå information om aktuella tävlingar, med anslag på klubben men även digitalt . Där presenterar vi också veckans spelvärdinna.

Vi ses på klubben i maj, hoppas och hälsar damernas tisdagsgrupp genom Lena Alm, Puck de Verdier Järbur och Birgitta Rittner och Söndagsladyns Anette Fischerström och Eva Ekesiöö.