Damer

Tävlingsprogrammet för 2020 hittar du under Tävlingsprogram 2020 i menyn till höger!
Du kan också läsa om de olika tävlingarna som spelas under säsongen.

Lite nyheter 2020:
Välj din spelform. Inte bara handicap-systemet är nytt. Du bestämmer ditt eget upplägg. Spela 9 eller 18 hål, tävla eller inte tävla - det är upp till dig. Välj när du anmäler dig på golf.se.

Spelvärdinna varje tisdag. Varje tisdag finns en spelvärdinna på plats, med särskild uppgift att söka upp och ta hand om dig som kanske fortfarande känner dig lite 'ny' i klubben - och förstås hjälpa alla dagens spelare när behov uppstår.

Anmälningsavgiften för tävlande är fortsatt 60 kronor varje tisdag (30 för den som spelar 9 hål). Du som spelar utom tävling betalar ingen avgift.

Återkommande information. Nytt är också att vi i god tid kommer att skicka ut och anslå information om aktuella tävlingar, med anslag på klubben men även digitalt . Där presenterar vi också veckans spelvärdinna.

Årets spelschema finns som alltid på klubbens hemsida tillsammans med damernas verksamhetsplan.

Highlights att notera:

· 5 maj säsongsstart, med en helt ny tävling, Näktergalen. Tävling över 12 hål, scramble med 3 spelare per lag. Gemensam middag och prisutdelning efter tävlingen. Till skillnad från vanliga tisdagstävlingar har vi sen start (ca 15.00) för att så många som möjligt av klubbens damer ska kunna delta. I samband med middagen informerar vi om hcp-systemet och andra nyheter för säsongen. När du anmäler dig i golf.se väljer du ditt eget upplägg. Tävling eller ej, middag med eller utan spel - alla lika välkomna. Vi hoppas på riktigt många deltagare.
· 19 maj dags för en klassiker, Puttern 1. Slagspel och minsta antalet puttar.
· 2 juni ännu en rolig nyhet: Enmansscramble , två chanser på varje slag. Du lämnar banan med ditt livs score!
· 16 juni klär vi oss i vitt och spelar White Lady, Pb, Irish Rumble och lagtävling.
· 7 juli är det dags för Vinslaget där alla tävlande tar med en valfri flaska, med eller utan alkohol.
· 18 augusti går klubbens Nationella Damdag.
· 1 september tävlar vi i Hjärter Dam, för den som vill med efterföljande bridgetävling (spelare på alla nivåer såklart). Vill du bara spela bridge? Lika välkommen då!
· Puttern 2 går den 15 september, med nya chanser att ta hem segern av minsta antalet puttar.

29 september gör vi en storstilad säsongsavslutning, Kantarellen, med efterföljande middag.

Alla andra tisdagar går damernas ordinarie tisdagstävling, starttid oftast 9.30. Och självklart står det ett birdieträd i damernas omklädningsrum även i år. Visst blir det bra!

Vi ses på klubben i maj, hoppas och hälsar damernas tisdagsgrupp genom Lena Alm, Puck de Verdier Järbur och Birgitta Rittner.