Teesdagsklubben

Välkommen till 2022 års upplaga av Drottningholms veckovisa och traditionsenliga herrtävling Teesdagsklubben. Tävlingen är veckans självklara mötesplats för klubbens HerrSeniorer!

1. Vi spelar 18 hål Slaggolf, lottade bollar. Valfri Tee. Start kl 1300 - 1500 eller kl 1700-1715 (kan förlängas och anpassas efter solens nedgång). Det är spel varje tisdag från 26.4 till 20.9 (Med undantag för 5.7 och med reservation för ändring av dag eller tid). Startavgift är 100: - per tävling.

2. Priser i varje tävling utgörs av värdekuponger från vår mångårige sponsor, Kungliga Hovleverantören Engströms Livs!

3. De 5 lägsta nettoscorerna per spelare summeras och avgör vem som blir årets TeesdagsMästare (Vinnare av vandringspriset)

4. Du anmäler dig till SäsongsTävlingen via formuläret nedan där även startavgiften på 300:- betalas. Alla som spelat minst fem ronder bjuds på FinalMiddagen som kröner SäsongsFinalen!

5. Gäster är välkomna att delta alla tisdagar (Pris, gäst till medlem).
Ta chansen att lära känna Dina klubbkamrater! Spela Drottningholms herrtävling TeesdagsKlubben och ha trevligt!

Välkommen!
Tommie Tellander, Sven Hjärtmyr, Gert Sundin och Björn Krouthén