Seniorer

Seniorkommittén 2020
Ledamöter är Eva Flodman, Pia Olsen, Lasse Blomberg och Stefan Giesecke.

Vårt mål: se till att klubbens seniormedlemmar får en trevlig och prisvärd spelsäsong.

Spelprogram

Säsongsstarten sker torsdag den 23 april om vädret tillåter.

Spelformer och avgifter

Senior touren

1. Vi spelar 18 hål eller 9 hål poängbogey indelad i åldersklasser D50-60, D70, H50-60, H70 och H80. Val av Tee III, IV eller V. Första start kl. 08:00. Startavgift 50: -

Vid varje omgång deltar man samtidigt i Guldpengen. Den tävlingen är uppdelad i två klasser, Damer och Herrar. Priserna i form av checkar fördelas proportionellt till antalet deltagare i varje omgång.

2. Varje tävling räknas i SäsongsTävlingen, där bästa fyra ronder avgör vem som blir årets Senior Tour Mästare i varje åldersklass. Startavgift 100: - för säsongen betalas längre ner på sidan.

3. Gäster är välkomna att delta alla torsdagar (Pris, gäst till medlem).

Klicka HÄR så ser du årets hela spelprogram för seniorer och HÄR finns tävlingsregler för seniorernas torsdagsspel.
För att se resultaten loggar du in på Min Golf, där även tourernas rondresultat finns inlagda under "Order of Merit". Resultaten kommer också att sättas upp på anslagstavlorna för seniorgolfen.

Senior Cupen

1. Vi spelar 18 hål Matchspel enligt spelschema som är uppsatt på anslagstavlan och både damer och herrar deltar. Det finns ett datum angivet när var match senast skall spelas. Startavgift 50: -

2. Den spelare vars namn står överst på spelschemat ansvarar för att kontakta och boka matchen

3. Förloraren av matchen ansvarar för att registrera på spelschemat

Anmälan och avgifter

Anmälningsavgiften för Seniortouren är 100 kr för säsongen 2020. Startavgiften för tourtävlingarna inklusive Guldpengen är 50 kr vid varje speltillfälle och betalning sker via Min Golf eller med kort till receptionen.

För Seniorcupen Matchspel är avgiften 50 kr.
Anmälan och betalning till Senior Touren ska ske snarast och görs här.