Festmenyer 2020

Menyförslag till större sällskap.
Kombinera er egna trerättersmeny.
Förrätter:
Råbiff med tillbehör 215:-
Toast skagen med löjrom 155:-
Carpaccio på oxfile med ruccola, parmesanost, rostade pinjenötter och semitorkade tomater 225:-
Råraka med tillbehör 225:-
Chevre chaud med liten sallad 155:-
Halstrade pilgrimsmusslor med jordärtskockskräm, forellrom och brynt smör 245:-
Buffelmozzarella med vikentomater och balsamvinegrette 145:-
Varmrätter:
Helstekt rödtunga med brynta champinjoner, grillad citron och kokt potatis 315:-
Halstrad torskrygg med rotselleribure, hasselnötsvinegrette, sotad vårlök och kokt potatis 345:-
Halstrad lax med grillad grön sparris, hollandaisesås, forellrom och kokt potatis 285:-
Pocherad hälleflundra med smör, ägg, räkor och kokt potatis 345:-
Halstrad rödingfile med messmörsås, ugnsbakade kvist tomater och potatis stomp smaksatt med västerbottenost 265:-
Biffrydberg med senap och honungsgrädde och ölslungad lök och äggula 365:-
Wallenbergare med ärtor, rårörda lingon, skitar smör och potatispure 195:-
Helstekt biffrad med baconlindade haricotverts, semitorkade kvisttomater, rödvinssås och potatisgratäng 345:-
Gödkalvs entrecote med rostade sommarprimörer, tryffelsky och örtpotatis stomp 365:-
Kycklingbröst med bacon, champinjoner, smålök i rödvinssås och potatispure smaksatt med örter och tryffel 275:-

Medlemssidorna

Veckans väder

Facebook
×