Barbro Montgomery, Kungl. Drottningholms Grand Old Lady, har avlidit.

Barbro, medlem sedan klubben startades, har levt ett mycket innehållsrikt liv och ägnat stor del av detta till att utveckla damgolfen i Sverige.

Barbro var single handicapare och förbundskapten för juniorlandslaget för flickor, elitdamer och senare även senior damer.
Under sin tid utvecklades golfen och i synnerhet damgolfen snabbt. Framgångar för flera damlandslag och även enskilda flickor som placerade sig på framskjutna placeringar i såväl Sverige som utomlands, inte minst dottern Charlotte som tävlande pro på LPGA.
Barbro erhöll hedersmedlemskap i klubben tidigt för att uppmärksamma just hennes insats och utveckling för golf Sverige.
Barbro hade nära anknytning till sin hemmaklubb och bodde under lång tid både på Hvilan samt i Kanton. Hon sågs ofta träna på Klubben.
Till Barbros stora glädje var Charlotte under några år ansvarig för tränarverksamheten på Klubben.
Vi medlemmar är tacksamma för Barbros insatser för Klubben och golfen som sport.

Från Kungl Drottningholms Golfklubb ser vi med tacksamhet på hennes insatser för klubben och våra tankar går nu till familjen.