KUNGL.DROTTNINGHOLMS GK 18 MARS
Klubben är öppen som vanligt men vi uppmanar naturligtvis till försiktighet. Ex att ni träffas i mindre grupper, tvätta händerna när ni kommer till klubben, att inte ta i hand eller kramas samt det uppenbara att stanna hemma vid minsta symptom.

Med anledning av situationen i samhället följer vi utvecklingen, där vi tar del av information och följer rekommendationer från myndigheter.

Vårt gemensamma ansvar är nu att minska risken för smittspridning.
Då läget förändras dag för dag så är det troligt att detta kommer påverka vår verksamhet och aktiviteter under året. Vi får återkomma så fort vi vet något mer.

Vi kommer naturligtvis hålla er medlemmar och gäster informerade på hemsidan och genom nyhetsbrev.

PERSONAL PÅ KLUBBEN

• Vi är mycket restriktiva med fysiska möten för att minska risken för smittspridning.
  • Vi ser gärna att medlemmar kontaktar oss via mail eller telefon istället för att besöka kansliet.

RESTAURANG

• Med anledning av den ökade risken för smittspridning har vi stärkt våra städrutiner. Vi har nu dagligen extra rengöring med desinficerande medel av publika ytor som är utsatta.
  • Vi som arbetar i restaurangen är restriktiva med fysiska kontakter. Vi har en daglig kommunikation inom personalgruppen.
  • Det är viktigt att gäster inte besöker restaurangen vid symtom på sjukdom (gäller även lindriga symtom).
  • Vänligen tvätta händerna innan ni besöker oss. Om vi sprider ut besökare över hela den tid vi har öppet så bidrar vi alla positivt till att hantera situationen.

Dagens lunch serveras mellan 10.30 - 14.00, pris 105 kr. All lunch går självklart att få i take away, pris 95kr

GYM

• Tänk på att tvätta händerna både innan och efter ditt träningspass
  • Ta gärna med egen handduk
  • Använd den spray som finns i lokalen både före och efter användning av redskap.
  • Hjälp oss gärna att hålla ordning och reda, dvs lägg tillbaka och ställ undan det du använder.

AKTUELLT ÖVRIGT

• Informationsmöte för nya medlemmar 14 april