KUNGL.DROTTNINGHOLMS GK

Riktlinjer för coronavirus
Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om att idrottsrörelsen från och med 1 mars helt bör avstån från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Läs mer om SGFs coronariktlinjer för golfspel som uppdateras löpande.
På golf.se ligger även coronainformation för spelaren. Läs också om pandemilagen för idrotten i stort på Riksidrottsförbundets hemsida.

Tvätta händerna när ni kommer till klubben, ta inte i hand eller kramas samt det uppenbara att stanna hemma vid minsta symptom.

Med anledning av den fortsatta situationen i samhället följer vi utvecklingen hela tiden, där vi tar del av information och följer rekommendationer från myndigheter.

Vårt gemensamma ansvar är att fortsätta minska risken för smittspridning.
Då läget förändras dag för dag så kommer detta även i fortsättningen påverka våra verksamheter och aktiviteter under året.

Vi kommer naturligtvis hålla er medlemmar och gäster informerade på hemsidan och genom nyhetsbrev.

PERSONAL PÅ KLUBBEN

• Vi är mycket restriktiva med fysiska möten för att minska risken för smittspridning.
  • Vi ser gärna att medlemmar kontaktar oss via mail eller telefon istället för att besöka kansliet.

RESTAURANG

• Med anledning av den ökade risken för smittspridning har vi stärkt våra städrutiner. Vi har nu dagligen extra rengöring med desinficerande medel av publika ytor som är utsatta.
  • Vi som arbetar i restaurangen är restriktiva med fysiska kontakter. Vi har en daglig kommunikation inom personalgruppen.
  • Det är viktigt att gäster inte besöker restaurangen vid symtom på sjukdom (gäller även lindriga symtom).
  • Vänligen tvätta händerna innan ni besöker oss. Om vi sprider ut besökare över hela den tid vi har öppet så bidrar vi alla positivt till att hantera situationen.

Dagens lunch serveras mellan 10.30 - 14.00, pris 105 kr. All lunch går självklart att få i take away, pris 95kr

GYM

• Boka tid i gymmet på golf.se
  • Tänk på att tvätta händerna både innan och efter ditt träningspass
  • Ta gärna med egen handduk
  • Använd den spray som finns i lokalen både före och efter användning av redskap.
  • Hjälp oss gärna att hålla ordning och reda, dvs lägg tillbaka och ställ undan det du använder.

AKTUELLT ÖVRIGT

Digitalt informationsmöte för nya medlemmar 13 april