Kungl. Drottningholms GK söker ny stjärnkrögare som hyresgäst för vår restaurang till säsongen 2022

Kungl. Drottningholms Golfklubb söker nu en ny krögare som har passion att driva en kvalitativ restaurang och caféverksamhet med stora utvecklingsmöjligheter. Läget är extraordinärt, i slottsmiljö bara knappt två mil utanför Stockholms centrum. Tillgängligheten är en av våra stora fördelar; du tar dig lätt hit med bil, buss eller cykel.
Golfklubben erbjuder:
Här ute har ni möjlighet att skapa något riktigt stort med flera inriktningar. Allt från husmanskost, närodlat till fine-dining på vita dukar. Då golfsäsongen sträcker sig över 7 månader finns det stora möjligheter att komplettera med företagsevent, stora fester eller bröllop. Det är bara er fantasi och era drömmar som sätter gränserna!

Den vi söker är en person med stor entreprenörs- och serviceanda. Någon som ser möjligheterna, är duktig på marknadskommunikation och har en stor vision. Restaurangen är en viktig del av den totala upplevelsen som vi som klubb vill erbjuda.

Våra krav:
Minst 3 års erfarenhet av att driva restaurang i egen regi eller som anställd chef med personalansvar. Om erfarenheten endast erhållits genom arbete med lunchrestaurang/catering eller av cafékaraktär uppfylls inte kraven.

Skicka en förutsättningslös intresseanmälan där ni beskriver er tidigare erfarenhet inom restaurang och vad ni skulle vilja bedriva för inriktning på verksamheten. Vi återkopplar till er så fort som möjligt där vi kan fortsätta diskutera mer ingående. Intresseanmälan bör vara hos oss tillhanda senast den 3 dec 2021. Vänligen respektera att första intresseanmälan/kontakt sker genom e-post. Vi träffar kandidater löpande!

Kort fakta
Kontraktstyp: Arrende
Hyra: Marknadsmässig
Kontraktstid: Förhandlingsbart, men 1-3 år
Högsäsong: maj-sep men gärna året runt
Antal platser: Restaurangen har omkring 80 inomhusplatser. Utomhus finns en generös terrass + loungedel med plats för ytterligare ca 100 matgäster. Alla platser har utsikt över golfbanan.

För mer info om oss, gå in på www.kdrgk.se eller skicka ett mail till stefan.andorff@kdrgk.se.