Damträning/Tjejträning -FULLBOKAD

Anmäl dig till Damträningen/Tjejträningen och upplev en gemenskap som leder till utveckling.
Damträning/Tjejträning
Förra årets succé är tillbaka!
Vi är glada att presentera damträning i organiserad form i år igen. Vi har under åren sett att kvinnor under 55 år har svårt att delta i klubbverksamheten då den mestadels sker vardagar på dagtid och därför är vi glada att kunna erbjuda 6 tillfällen på våren och lika många på hösten till alla under 55 år. Träningen är för dig som vill ha hjälp att utvecklas, tycker om att träna och vill lära känna nya golfkompisar. Att i grupp med likasinnade träna och umgås leder till stor utveckling, vi har också sett att det leder till en sammansvetsad grupp där man träffar nya golfvänner vilket i sin tur leder till ökat spel.
På våren tränar vi varje onsdagar 18-19 från den 6/5-10/6

På hösten tränar vi varje onsdag 18-19 från den 19/8-23/9

Kostnad 1000 kr per termin.