Privatlektioner

Denna verksamhet har sitt centrum i vår golfstudio på rangen. Här kan du som elev få hjälp med din sving och närspel med hjälp av en Trackman som på ett tydligt och mycket pedagogiskt sätt visar hur du enklast tränar för att utveckla ditt spel. Vill du så skickas en samanfattning av lektionen till din mail.

För er entusiastiska golfare som vill lägga lite extra tid på er träning har vi i år två olika lektionspaket, i paketen så screenar vi alla delar utav ditt golfspel för att sedan lägga upp en individuell träningsplan med regelbunden uppföljning. Du får dessutom möjlighet att köpa till en spellektion med 20% rabatt, gäller endast om det införskaffas vid samma köptillfälle som lektionspaketet.

25 min Lektion/Coustom fitting: 500kr
En lektion på 25 min med sving, närspel eller puttning. Vi kan även hjälpa dig med en mindre utprovning av material. Bokar man utprovning av material och köper bjuder vi på lektionen.

50 min Lektion/Coustom fitting: 900kr
En lektion på 50 min där vi hjälper dig med sving, närspel eller puttning. Du kan även boka en utprovning av material. Bokar man utprovning av material och köper bjuder vi på lektionen.

Stora lektionspaketet: 4500kr
Rabatt: 16%
I stora lektionspaketet ingår 6 st 50 min lektioner men du betalar bara för 5!
Här får vi möjligheten att tillsammans med eleven jobba långsiktigt på såväl sving, närspel och puttning där vi inte enbart jobbar på teknik utan även målträning och spelstrategi där vi med hjälp av Trackman kan sätta upp tester och mål som ger en hög kvalié och kan visa utvecklingen över tid.
Paketet är personligt.

Lilla lektionspaketet: 2100kr
Rabatt: 12%
I det lilla paketet så börjar vi med en 50 min lektion för att screena av tekniken och lägga upp en träningsplan, vi har sedan 3 stycken 25 minuters lektionener där vi följer upp vad vi har pratat om vid första tillfället.
I detta paket är det mer egetansvar över sin utveckling då vi träffas vid färre tillfällen och kortare tid.
Paketet är personligt.

Spellektion ca 2,5h: 2000kr
Vi spelar 9 hål, filmar svingen för att se skillnader i "träningssvingen" och "spelsvingen". Under rundan diskuterar vi spelstrategi och val av slag. Vi avrundar lektionen efter rundan med eventuell teknisk feedback och information om hur man ska fortsätta sin träning för att nå önskat resultat. Är man ej medlem tillkommer en greenfee på 400kr.

Grupplektion 60 min: Från 2000kr
Är man en grupp på mellan 3-10 personer är detta rätt alternativ, då skräddarsyr vi en lektion på 60 minuter efter ert önskemål. Hör av er till oss för att få ett upplägg och prisuppgift.

Bokning sker på tel 08-759 03 14

Välkomna!