Tematräningar i april - maj

Två timmars djupdykning i golfens alla moment.
Range
Söndag 24 april 09:30 - 12:00
Tränare Axel Westin

Under två timmar ser vi till att komma igång med grunderna i sving rörelsen efter en lång vinter. Vi kommer ha tid att både gå igenom grunderna samt få en del individuella tips så att du på ett bättre sätt kan träna och få bästa förutsättningarna att slå bollen så bra som möjligt under säsongen.
Utöver träning ingår kaffe.
Pris 900kr/person

Puttning
Lördag 30 april 09:30 - 12:00
Tränare Axel Westin

Vi kommer under 2 timmar att hinna med att både utveckla er teknik i puttningen samt ge er värdefulla målövningar för att ge er möjligheten att utveckla ert spel på greenerna under hela säsongen. Vi vet att mycket avgörs på green och här kan vi spara många slag med ganska små medel under en säsong.
Utöver träningen ingår kaffe.
Pris 900/person

Närspel
Söndag 8 maj 09:30 - 12:00
Tränare Axel Westin

Vi hjälper dig att skapa förståelse för hur vi måste agera och vilka klubbor vi bör använda när vi ställs inför utmaningar i vårt närspel. I denna kurs så får du lära dig att slå lite svårare närspelsslag. Tex lobbslag.
Utöver träning ingår kaffe.
Pris 900kr/person

Bunkerslag
Söndag 8 maj 13:30 - 16:00
Tränare Axel Westin

Axel går igenom byggstenarna och förut-sättningarna för att behärska dom loftade klubborna bättre. Du får reda på dom tekniska detaljerna som måste vara på plats för att utveckla dina bunkerslag.
Utöver träningen ingår kaffe.
Pris 900/person