Juniorträning hcp 40 eller bättre

För de juniorer som har kommit lite längre i sitt spel, oftast för barn 10 år och äldre och med handicap under 40, erbjuder klubben juniorträning året om, genom utomhusträning på klubben varje måndag, tisdag och/eller torsdag under säsong, och inomhusträning i Komethallen på onsdagskvällar när banan har stängt.

För att delta i juniorträningen måste junioren vara medlem i Kungl. Drottningholms GK, antingen som fullvärdig medlem eller som Pitch & Fun-medlem, klicka här för ansökan.
Vi delar in grupperna efter handicap och ålder, därför kommer du att träna på onsdagar i Komethallen kl 18-19, 19-20 eller 20-21, med start den 11 januari 2023.

Nu börjar det också bli aktuellt för de juniorer som vill att börja tävla. Vi rekommenderar varmt att junioren deltar i de tävlingar som arrangeras på klubben, eftersom det är ett utmärkt sätt att träffa nya golfkompisar och utveckla sin golf. Du hittar mer information om våra juniortävlingar om du klickar här.

Utomhussäsongen börjar i april månad. Det kommer vara träning måndagar, tisdagar och torsdagar i olika grupper. På onsdagar kommer vi ha en grupp enbart för tjejer. Du väljer själv om du vill träna en eller två gånger i veckan. Vi kommer att träna i olika grupper beroende på vilken nivå junioren är på.

Höstträningen på klubben tar fart igen i mitten av augusti. Samma grupper och tider som på våren. Utomhussäsongen avslutas sedan med en uppskattad tradition, nämligen MÖRKERGOLFEN den 29 september.

Men vi lägger inte klubborna på hyllan än utan alla är välkomna tillbaka till Komethallen och inomhusträningen som tar vid i november.

Kostnaden för juniorträningen 1 gång i veckan är 3100 kr per år och 2 gånger i veckan 4100 kr, och inkluderar såväl utomhus- som inomhusträning. Anmäl till träningen genom att maila axel@kdrgk.se

Läger

Vi anordnar även läger i inledningen av sommarlovet för de juniorer som är intresserade av en vecka full med kompisar, mycket golf och massor av roliga aktiviteter. Mer information om våra läger hittar du klickar här.

Har du frågor om Juniorträningen eller om våra läger är du välkommen att kontakta Axel Westin eller Fredrik Lundgren på tel 08-759 03 14 eller genom att maila på axel@kdrgk.se eller fredrik@kdrgk.se.

OBS! Vid anmälan godkänner du som förälder att bilder som tas vid våra träningstillfällen kan komma att användas på vår hemsida och på Facebook/Instagram.