VECKANS LUNCHMENY
Lunch inklusive salladsbuffé, bröd, smör & kaffe. Serveras vardagar mellan kl. 10.30 – 15.00 samt helger mellan 11.00-15.30
Måndag
Köttbullar med potatismos, rårörda lingon, gräddsås och pressgurka
Dagens fångst med vitvinsås, blomkål och dill
Varma betor med chevreost, spenat och pumpakärnor
Tisdag
Stekt fläsk med stuvad purjolök och kokt färskpotatis
Dagens fångst med vitvinsås, blomkål och dill
Varma betor med chevreost, spenat och pumpakärnor
Onsdag
Fläskschnitzel med kaprissmör, citron och stekt potatis
Dagens fångst med vitvinsås, blomkål och dill
Varma betor med chevreost, spenat och pumpakärnor
Torsdag
Pasta carbonara med svartpeppar, ägg och grana padano
Dagens fångst med ägg 63° gröna bönor och ramslöksmajonnäs
Varma betor med chevreost, spenat och pumpakärnor
Fredag
Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, lingon och brynt smör
Dagens fångst med ägg 63° gröna bönor och ramslöksmajonnäs
Varma betor med chevreost, spenat och pumpakärnor
Lördag
Örtbakat kycklingbröst med gnocchisallad och kryddig tomatsås
Dagens fångst med ägg 63° gröna bönor och ramslöksmajonnäs
Varma betor med chevreost, spenat och pumpakärnor
Söndag
Fläskytterfile med sechuanpeppar, soja, ingefära, grönsaker, ris och sesammajonnäs
Dagens fångst med ägg 63° gröna bönor och ramslöksmajonnäs
Varma betor med chevreost, spenat och pumpakärnor