Pitch & Fun-träning

Vid 10 års ålder börjar juniorträningen. För de juniorer som ännu inte har fått handicap, eller som just har fått spelhandicap erbjuder vi Pitch & Fun-träning året runt. Under utomhussäsongen håller vi till på klubben på lördagar kl 11.15-12.15, och när banan har stängt erbjuder vi inomhusträning i Komethallen (Järfälla) på torsdagar 18.00-19.00. Vår träning syftar till att utveckla juniorens golfspel, vilket vi till stor del gör på klubbens korthålsbana, och förbereda junioren för att nå spelstandarden ”spelhandicap” och därigenom kunna börja spela på stor bana.

För att kunna delta i Pitch & Fun-träningen måste junioren vara medlem i Kungl. Drottningholms GK, antingen som fullvärdig medlem eller som Pitch & Fun-medlem som kan ansöka om här.

Träningarna för 2024 sätter igång torsdagen den 11 januari i Komethallen i Veddesta. Därefter tränar vi varje torsdag fram tom den 21 mars, med undantag för sportlovet. När våren kommer flyttar vi ut och tränar på lördagar kl 11.15-12.15 på golfklubben.

Efter ett litet oktoberuppehåll så ses vi för inomhusträning i Komethallen igen.

Vi har tyvärr inte möjlighet att låna ut någon utrustning, så junioren behöver ta med egna klubbor. Det räcker med någon eller ett par järnklubbor och en putter i rätt storlek. Om du har frågor kring utrustning så tveka inte att fråga våra tränare. De hjälper gärna till!

Viktigt också att junioren har kläder efter väder. All träning bedrivs utomhus under säsong, och för att det ska vara så kul som möjligt för junioren är det viktigt att vara klädd efter de väderförhållanden som råder. Kom ihåg att märka såväl utrustning som kläder med namn, så att eventuellt borttappade saker kan komma tillrätta.

Träningskostnad inkl. Pitch & Fun-medlemskap för hela året 2024 är 3895 kr.
Träningskostnad för junior som redan är Pitch & Fun- eller fullvärdig medlem för hela året 2024 är 2800 kr.

Har du frågor om Pitch & Fun-träningen är du välkommen att kontakta Axel Westin på tel 070-970 97 61 eller genom att maila på axel@kdrgk.se.

OBS! Vid anmälan godkänner du som förälder att bilder som tas vid våra träningstillfällen kan komma att användas på vår hemsida och på Facebook/Instagram.

Anmäl dig här>>