Seniorer

Seniorkommittén önskar alla nya och gamla medlemmar varmt välkomna säsongen 2022.

Nyheter för året:
• I år spelar vi varje torsdag!
• Första och sista tävlingen för säsongen blir Scramble som inte räknas in i Touren
• Inget krav på att tävla för att spela med seniorerna på torsdagarna. Boka som vanligt på golf.se och ange sällskapsspel som klass. Endast startavgift 30:- betalas.
• Pris även till bästa bruttoscore för året där 6 bästa bruttoresultaten räknas.

För att delta i våra arrangemang skall du vara 50 år eller äldre
Anmäl dig till årets Seniortour (150:-) och/eller Matchspelet (50:-) nedan.
Regler för matchspelet

Vi spelar varje torsdag utom den 26 maj (Kristi Himmelsfärdsdagen) och 7 juli (p g a Match-SM).
Vi startar säsongen den 5 maj med Scramble lagtävling. Touren avslutas den 29 september. Avslutnings-Scramble och Prisutdelning med middag den 6 oktober.

Alla får använda transportmedel efter behov utan krav på läkarintyg.
Vi vet att alla helst går för motionens skull men vi blir äldre och har olika dagsform och därför tycker vi det är rimligt att var och en får avgöra om de orkar gå eller spela med hjälp av transportmedel 9 eller 18 hål.

Som vanligt har vi ”Guldpengen” som kostar 20 kr (frivilligt deltagande)
Anmälan till Matchspelet senast 15 juni.
Har du frågor, idéer eller förslag? Skicka ett mail till någon i Seniorkommittén:

Lasse Blomberg lasse.blomberg@blovi.se
Eva Flodman eflodman@gmail.com
Pia Olsen pia.olsen49@gmail.com
Stefan Giesecke stefan_giesecke@hotmail.com
Ulf Nordén ulf@teamraising.se

Vi välkomnar idéer som höjer klubbkänslan och gemenskapen bland våra seniormedlemmar.