Temadagar hösten 2021

Välkommen till våra givande och inspirerande temadagar.
Här hittar du all information och anmäler dig till den kurs som passar just dig!

Temadag 13 september - Närspel/Chippning

13/9 måndag 08.30-10.00 är det tema puttning
Axel hjälper dig att skapa förståelse för hur vi måste agera och vilka klubbor vi bör använda när vi ställs inför utmaningar i vårt närspel/chippning.
Kostnad 600 SEK och Max 8 personer.
Denna kurs ingår i Axels utbildning och PGA tränaren Robin Stålebring kommer att närvara för att observera och utveckla Axel i sin tränar roll.

Tematräning 1 - Närspel/Chippning 13 sep
Pris: 600 kr

Temadag 13 september - Bunker
13/9 Måndag 10.30-11.30
Axel går igenom byggstenarna och förutsättningarna för att behärska dom loftade klubborna bättre. Du får reda på dom tekniska detaljerna som måste vara på plats för att utveckla dina bunkerslag.
Kostnad 600 SEK och Max 6personer

Tematräning 2 - Bunkerslag 13 september