Vinter Teesdags Tour 2024

Allmän information:

Är du intresserad av at hålla igång tävlingsspelet även nu under vintern? Då är detta något för dig! Vi drar nu igång VinterTeesdagTour 2024. Touren spelas i klubbens Trackman Studio med 11 deltävlingar (en tävling per vecka) under perioden 15/1 – 31/3 – 2024.

Vi kommer att skapa en Order of Merit baserad på de 4 bästa resultaten (Trackmanpoäng) vilket korar säsongens VinterTeesdagsMästare. Priser kommer att delas ut till topp 3 i denna Order of Merit.

Namnet till trots kan du spela tävlingen när som helst under den innevarande tävlingsveckan alltså är du inte begränsad till att spela på tisdagar. Tävlingsveckan startar på måndag och håller på till söndag.

Banan vi spelar är hemmabanan Kungliga Drottningholm och alla spelar under samma förutsättningar.

Spelformen är slagspel med handicap och all puttning sker automatiskt.

Kostnad och tid: Själva tävlingen är gratis men rådande timpris, eller klippkort, dvs. ca 100:- – 150:-  per timme, gäller i studion. En runda brukar ta strax under 2 timmar för en 2-boll.

Intresserad? Anmäl dig i så fall till Touren via mail till Björn (bjorn.krouthen@gmail.com ) och Axel (axel@kdrgk.se ). Bifoga även den mailadress du använder för ditt Trackmankonto.

Om du inte redan har det så ordnar du ett Trackmankonto här. Välj ”Create account”

Respektive veckas deltävling behöver du inte anmäla dig till. Den är du automatisk anmäld till och finns tillgänglig via Trackman under valet ”Tournaments” i studion.

Du bokar valfri tid i studion på vanligt vis via Matchi. Instruktion hur du gör finns här.

Eftersom detta kan vara både ny och mycket information så anordnar vi en Trackman Clinic kl 17:00 den 9/1 där Axel och Björn kommer att gå igenom förutsättningar för spel på Touren och visa hur man kommer igång (T.ex. hur man skapar ett Trackmankonto). OM du vill vara med på Trackman Clinic så indikera även det i ditt anmälningsmail.

Med vänlig hälsning,

Teesdagskommittén

Leaderboard:

Här hittar du aktuell leaderboard.

Den innehåller bl.a. aktuell poängställning, alla rondresultat, alla närmast pin och alla längsta drive mm.

Aktuellt:

Sjätte omgången avklarad.

Lite omkastning i toppen. Vi har nu topp-3: 1) Martin ”Birdman” Fogel (308), 2) Axel Westin (295) och 3) Janne Blåberg (265). Det återstår sex omgångar och är fortfarande en öppen affär..

En liten information pga. anledning: Om ni av någon anledning inte hinner spela färdigt ronden på er bokade tid kommer den inte att räknas och den markeras som DNF (did not finish). Men, enligt vanligtvis välunderrättad källa, om ni har möjlighet att slutföra rundan samma dag så kommer den att räknas.

Sportlovsvecka denna vecka. Löjligt lite trafik! 😀 nåväl, svinga lugnt, sikta väl och framförallt: Ha trevligt!

Med vänlig hälsning,

Tävlingsledningen